Go back to overview


Koopzondagen te Gent

In Nederland is het al jarenlang traditie, maar nu raakt het ook stilaan bij ons ingeburgerd: de koopzondagen. Deze winter krijgt Gent alvast de eerste vier edities. Daarna, vanaf maart, komen er vaste openingstijden op de eerste zondag van elke maand.

42920_Koopzondagen1.jpg


Op 4, 11, 18 december én 8 januari kan je in het centrum van Gent terecht voor de koopzondagen. Uiteraard kunt u van de eerste drie edities profiteren om uw eindejaarsinkopen te doen. Wordt het allemaal een beetje “last minute” met de Kerst? Dan kunt u nog avondshoppen tot 21 uur op vrijdag 23 december 2016. De vierde koopzondag op 8 januari staat natuurlijk volledig in het teken van de solden, die lopen van 3 januari tot en met 31 januari 2017.

Kort daarna zullen de koopzondagen een vaste gewoonte worden in Gent. Op 5 maart 2017 lanceert Gent de maandelijkse zondagsopening. Vanaf dan kun je iedere eerste zondag van de maand terecht in het stadscentrum voor je aankopen. Alle handelaars die deelnemen aan de koopzondagen en/of avondshopping zijn te herkennen aan hun raambanners.

Ook Shop & Hop - de service voor handenvrij winkelen - past perfect in het concept van aangenaam, ontspannen en comfortabel winkelen op zondag in de stad Gent.
En uiteraard kun je daarna tot rust komen in ons vertrouwde Hotel Astoria, om uiteindelijk te droppen na al dat shoppen! En heb je te veel gekocht, dan kun je altijd een tweede kamer bijboeken.
Reserveren