Go back to overview


Vlieg voordeliger naar België: de Hi Belgium Pass

Voor onze bezoekers die van wat verder komen, brengt Brussels Airlines nu een mooie oplossing: met de nieuwe Hi Belgium Pass kun je vanuit meerdere landen voordelig naar België vliegen. Dit in combinatie met activiteiten in twee Belgische steden naar keuze. Gent hoort daar natuurlijk bij, met aandacht voor één van de grootste Belgische cultuurschatten, het Lam Gods.
46199_HiBelgium1.jpg

Met de Hi Belgium Pass kunnen buitenlands toeristen voor 149 euro met het vliegtuig naar België reizen en van meerdere voordelen genieten. Vliegen op ‘Brussels Airport’ kan vanuit 18 landen en 49 steden in Europa (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Litouwen, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland). Met de pass kom je aan op donderdag, vrijdag of zaterdag en vertrek je weer op zondag, maandag of dinsdag. Voor de eenheidsprijs van 149 euro reis je heen en terug (inclusief bagage en taks), ontvang je een treinticket voor heel België voor de duur van je verblijf en ontvang je activity vouchers voor 2 steden (tijdens het boeken selecteer je zelf twee Belgische steden).

46198_HiBelgium2.jpg
De activity voucher voor Gent is een “Lam Gods Combi Ticket”, waarmee je de drie locaties van de restauratiewerken aan het Lam Gods kunt bezoeken: de Sint-Baafskathedraal, het Caermersklooster en het Museum voor Schone Kunsten. Bij het ticket ontvang je een wandelkaart waarmee je het Gent van de gebroeders Van Eyck ontdekt.
De Hi Belgium Pass kun je hier bestellen. En voel je jezelf daarna ook een beetje lam van al die pracht, dan kun je even tot rust komen in ons mooie Hotel Astoria.



Reserveren