Boekingsvoorwaarden

HomeBoekingsvoorwaarden

Annulatievoorwaarden voor reservaties met aankomstdatum t.e.m. 31/03/2021:

Kosteloos annuleren/wijzigen van een reservatie gegarandeerd dmv een geldige kredietkaart is mogelijk t.e.m. uiterlijk 1 dag voor aankomst, voor 23u59. Na deze datum zal het gehele reserveringsbedrag in rekening gebracht worden in het geval van annulering.


Kosteloos annuleren na voorafbetaling is niet langer mogelijk, wèl kunt u nog de datum wijzigen zonder kosten t.e.m. uiterlijk 1 dag voor aankomst, voor 23u59. Na deze datum is het totaal gereserveerde bedrag verschuldigd.

Annulatievoorwaarden voor reservaties met aankomstdatum vanaf 01/04/2021:

Kosteloos annuleren/wijzigen van een reservatie gegarandeerd dmv een geldige kredietkaart is mogelijk t.e.m. uiterlijk 4 dagen voor aankomst, voor 23u59. Na deze datum zal het gehele reserveringsbedrag in rekening gebracht worden in het geval van annulering.

Kosteloos annuleren na voorafbetaling is niet langer mogelijk, wèl kunt u nog de datum wijzigen zonder kosten t.e.m. uiterlijk 4 dagen voor aankomst, voor 23u59. Na deze datum is het totaal gereserveerde bedrag verschuldigd.

Opmerking: Tijdens sommige drukke periodes en voor groepsboekingen (iedere boeking van 3 of meer kamers) zullen andere annuleringsvoorwaarden van kracht zijn. Deze voorwaarden zullen door het hotel aan u worden overgebracht na ontvangst van uw boeking.